Behovet av morgondagens organisationsformer

Söderberg & Partners Compensation & Benefits bjuder in till frukostseminarie där Eva Åberg föreläser.

Hur ska våra företag klara av att vara konkurrenskraftiga när förändringstakten i omvärlden ökar och konkurrensen dyker upp från nya håll? Eva Åberg kommer ta oss med på en resa genom de nu existerande organisationsformerna och behovet av en ny, och hur den i så fall skulle kunna se ut.

Mänsklighetens utveckling har frammanat olika sätt att organisera sin verksamhet. Nu menar bland andra den franske forskaren Frédéric Laloux att många tecken tyder på att en ny form av organisation vinner mark. Den kallas TEAL (blå/grön) och liknas ofta vid en levande organism och ser olika ut dag för dag. Den kännetecknas av självstyre, helhetssyn på medarbetarna och har ett evolutionärt syfte. En utmanande tanke, inte minst för ledarskapet. Du kan läsa mer om Frédéric Lalouxs bok här.

Eva Åberg:

• Organisationskonsult på Audiendo samt grundare till Tomorrow Conference.
• Evas utvecklar ledningsgrupper och chefer. Hennes områden är främst innovation, organisation, förändring och grupprocesser.
• Sedan flera år tillbaka har Eva Åberg genom sitt möteskoncept Idéraketen® uppdrag för multinationella företag i Europa, Asien och i Nord- och Sydamerika.

 

Plats:  The park, Sveavägen 98, Stockholm
Datum:  Tisdag 12 Juni
Tid:  07:30 – 09:00

Ange vem/vilka som kommer från ert företag. Antalet platser är begränsat.

Vi bjuder på en enklare frukost. Varmt välkomna!

 

 

Agenda

07:30  Samling, Frukost
08:00  Inledning, Magnus Gewert, VD, S&P Compensation & Benefits Consulting AB
08:10  Eva Åberg, Behovet av morgondagens organisationsfomer
08:50  Q&A
09:00  Avslutning

 

Den 15 november arrangerar Audiendo i samarbete med Söderberg & Partners TOMORROW CONFERENCE i Stockholm. Mer information och anmälan på www.tomorrowconference.se